Esperanza Spalding : Emily’s D+Evolution 2016 jún 28

Megosztás

Esperanza Spalding : Emily’s D+Evolution

2016. június 28. Kedd –  MOM Kulturális Központ (1124 Budapest, Csörsz u. 18.)

2016. június 28. Kedd.

MOM Kulturális Központ (1124 Budapest, Csörsz u. 18.)

Kapunyitás: 19.00. Koncert kezdés: 20.30.

A Budapest Promoter és a Get Closer bemutatja:

Esperanza Spalding presents: Emily’s D+Evolution

Esperanza Spalding, a négyszeres Grammy díjazott zeneszerző, basszusgitáros és énekes, aki játszott már Oscar- és Nobel díjátadó gálákon, de fellépett már több alkalommal a Fehér Házban is, a kortárs jazz egyik legfényesebben ragyogó csillaga. Nem kisebb világsztárokkal állt egy színpadon és muzsikált már együtt, mint például Herbie Hancock, Stevie Wonder, vagy Prince.

Új projektje, mellyel ellátogat Budapestre is, az ‘Emily’s D+Evolution’ egy friss művészi látomás, melyet David Bowie producerével közösen hozott létre. A koncert alapjául szolgáló új albumán Esperanza a korábbi kifejezetten jazzes világához hozzáadott nem kevés funk-ot, soul-os, r&b-s és progresszív rockos elemeket is, egy teljesen új hangzást teremtve ezek által. A színpadi előadás, amely egyfajta szerepjáték is, egyszerre teremt zenei és vizuális élményt a közönség számára.

A lemezhez Esperanza egy teljesen új zenekart hozott össze, többek között a gitáros Matthew Stevens (Christian Scott) és a dobos Karriem Riggins (Erikah Badu) részvételével.

Az állójegyek elővételben 7900 forintba kerülnek, a rendezvény napján a helyszínen 9900 forintba.

Az erkélyre ülőjegyek 9900 forintért kaphatók korlátozott számban!

Keresd a jegyeket a Ticketportal.hu hálózatában, a MoM jegypénztárában, a www.getcloserconcerts.com oldalon, illetve a Wave lemezboltban!

A lemez első videója:

https://www.youtube.com/watch?v=UDrEHphZbcE