Queen Rock and Symphonic Show - Budapest
2019. Dec. 19. / Budapest Sportaréna

Queen Rock and Symphonic Show - Budapest

December 19-én Budapestre érkezik a Queen esszenciáját a maga monumentalitásában tökéletesen életre keltő Queen Rock and Symphonic Show! Az koncert egy ízig-vérig rockzenei esemény, amelynek különleges hangulatért egy szimfonikus zenekar, az intenzitásért egy komplett rock-formáció, az énekért pedig a a West End világszínvonalú énekesei felelnek majd.

Az olyan slágerek mint az "I Want It All", az "A Kind Of Magic", a "We Are The Champions" vagy a "Bohemian Rhapsody" valódi rockszámként szólalnak meg, amelyek mellé az Óbudai Danubia Zenekar / Danubia Orchestra Óbuda 60 zenésze adja a szimfonikus kíséretet. Bár Freddie Mercury hangja vitán felül utánozhatatlan, a négy zseniális, a világ legnevesebb színházaiban is bizonyított énekes – név szerint Jenna-Lee James, Jon Boydon, Peter Eldridge és Rachael Wooding – tehetsége méltóan kelti életre a legendás sorokat.

A 2000-es premiere óta Queen rajongók százezrei látták már világszerte a különleges produkciót, amely egyedülálló hangzással kelti életre a zenekar életművét. A show magyarországi premierjén több mint 80 közreműködő zenész előadásán keresztül élhetjük át a Queen zenei stílusokon átívelő hatását, dalaik időtlenségét.

► Időpont: 2019. december 19., 20:00
► Helyszín: Budapest Sportaréna (1143 Bp., Stefánia út 2)
► Jegyek: 8990 – 19990 Ft
► Családi jegy (4db belépő, a kijelölt szektorban): 29990 Ft