Kortárstánc hétvége 2018
2018. Aug. 24. / Lovas

Kortárstánc hétvége 2018

Idén nyáron első alkalommal kerül megrendezésre a Kortárstánc hétvége Lovason, a Balaton északi partján, Alsóörs felett. Ennek a fiatal kezdeményezésnek célja, hogy a hétköznapi teendőktől elszakadva közel a természethez egy kivételes művészeti élményt adjon a tánc és mozgás rajongóinak. A tánctábor kurzusain műhelymunkákban és kreatív helyzet gyaroklatokban is kipróbálhatják magukat a résztvevők.

Oktatók:

Máthé Gabriella: Kortárstáncoktató, -alkotó és programszervező. Alkotóként zömével, kortárstánc előadások születésében vett részt, mint táncos és koreográfus egyaránt. Számos hazai együttesben és nemzetközi koreográfussal dolgozott együtt, úgy mint: Szegedi Kortárs Balett, Mándy Ildikó társulat, L.A dance company, Off Társulat, Jochem Stavenuiter, Martin Hofstra, Roberto Olivan, Roberto Magro, Martin Stiefermann.

Grecsó Zoltán: Szabadúszó táncművész és koreográfus. 2014-ben lett Fülöp Viktor ösztöndíjas táncpedagógus. 2011 óta tanít a Színház- és Filmművészeti Egyetemen és 2015 szeptembere óta a Magyar Táncművészeti Egyetemen is. 10 év szakmai múltja alatt közel 60 különböző produkcióban vett részt. 2009-ben hozta létre saját improvizációs stúdióját, amely Willany Leó Improvizációs Táncszínház néven vált ismertté.

Órák
- Kortárstánc - testtudatosság, erőnlétfejlesztés, technikai ellemek elsajáítása
- Partnering - páros kontakt tánc, alapok, koreográfia
- Kreatív helyzet gyakorlatok

Amire még számíthatsz:
- Szállás a Marffy házban: 
- Napi 3x étkezés - reggeli, ebéd vacsora
- Balatoni fürdőzés - Alsóörsi Stardon

Jelentkezés

  • A képzés időtartama: 2018. augusztus 24. - augusztus 27.
  • Jelentkezési határidő: Augusztus 15.
  • Jelentkezési korhatár:  16+, előképzettség nem szükséges!
  • Tábordíj: 39000 Ft
  • Az utazást mindenkinek egyénileg kell megoldania!
  • Jeletkezni lehet:

info@grecso.hu

mathegab@gmail.com