MILKY CHANCE KONCERT | BARBA NEGRA – THE BLOSSOM TOUR 2018
2018. Feb. 26. / Barba Negra

MILKY CHANCE KONCERT | BARBA NEGRA – THE BLOSSOM TOUR 2018

Az elektronikával gazdagon fűszerezett folk rock szcéna egyik legismertebb, és legjobb európai képviselője, a német Milky Channe újabb hazai látogatásra készül és 2018. február 26-án a Barba Negra színpadán ismét élőben szólalnak meg azokat a bizonyos fülbemászó dallamok!

A Milky Chance egy igazi zenei sikertörténet, hiszen a 2012-es alakulások után egy évvel már egész Európa a „Stolen Dance”-t dúdolta, de a csapat nagyon gyorsan egyértelművé tette, hogy nem csak egyszámos zenekarról van szó, és sok száz hangulatos koncerttel és olyan számokkal, mint a „Down by the River” vagy a „Cocoon” bizonyították, hogy elképesztően értik a módját a fülbemászó dalok írásának.

Budapestre a 2017 márciusában megjelent, már Antonio Greger gitáros aktív közreműködésével elkészült, Blossom című második albuma körútjával érkezik majd a zenekar, tehát sok új számra készüljetek, de természetesen az első korong kedvenceit sem fogják hanyagolni a német srácok. Egy szó, mint száz, melegítsétek a hangszálaitokat és táncos lábaitokat, mert egy nagyon hangulatos télbúcsúztató éjszakát kapunk február végén a Barba Negrában.

A zenekar egy igazán különleges vendéget is hoz magával, ugyanis az eseményt az amerikai énekes-multiinstrumentalista, Conner Youngblood nyitja majd!

► Helyszín: Barba Negra (1117 Budapest Prielle Kornélia utca 4.)
► Jegyár: 9990 Ft
► Jegyelővétel:
Online: http://bit.ly/2fnUhTn
Személyesen: http://bit.ly/2o6JYVY

Megosztás